Изпратете запитване до: Частни картири Генови, Созопол

Попълнете формата за да изпратите Вашето запитване. Моля, уточнете важни подробности и специфични изисквания, които имате. Ако желаете можете да посочите начална и крайна дата на Вашият престой.


Частни картири Генови, Созопол

Направи запитване

Созопол


Цена: 13 - 20 лв. За легло


Име: Дора Генова

Адрес: Созопол, ул. Каваците 10 А

Удобства:

Телевизия

Кабелна/Сателитна ТВ

Градина

Климатик

Интернет

Безжичен интернет

Кът за отдих

Хладилник

Самостоятелен санитарен възел

Самостоятелна тераса

Удобно за паркиране

Дъска за гладене/ютия

Детска кушетка

Вентилатор

Самостоятелен вход

Къщата се намира в новия град до училището, на тиха и зелена улица. Разполагаме с 5 двойни и 2 тройни стаи. Всяка стая има балкон, хладилник, телевизор с кабелна телевизия и интернет (Wi - Fi).Стаите с три легла имат собствен санитарен възел. Едната има климатик и възможност за допълнително легло. Опасана е от двете страни с тераса. Две от двойните стаи са обособени като самостоятелен апартамент, със собствен коридор,климатик и баня. Другите две двойни стаи са с обща и за двете баня. Настаняване с домашен любимец е възможно в двойна стая, която е на приземния етаж и разполага със собствен двор. Предлагаме и стая за един човек със собсвен WC.(Климатикът не включен в цената и се заплаща допълнително)
Има възможност за безплатно паркиране непосредствено до къщата, а в непосредствена близост има и два подземни и един надземен паркинга.
Имаме просторен, потънал в зеленина двор с обособен кухненски кът. Намираме се на 2 минути от центъра на новия град, на 5 минути и от двата плажа, в непосредствена близост до закрит плувен басеин, фитнес площадка със съвременни уреди и спортна площадка. За желаещите да плажуват на просторният, с неповторимите си дюни плаж '' Каваците'' могат да ползват влакчето, което спира в центъра.

Местоположение:

Семеен хотел

Созопол

за сезон 2018 за двойна стая цени от
40 лв.
повече