Изпратете запитване до: ВИЛА "МАРАЯ"

Попълнете формата за да изпратите Вашето запитване. Моля, уточнете важни подробности и специфични изисквания, които имате. Ако желаете можете да посочите начална и крайна дата на Вашият престой.


ВИЛА "МАРАЯ"

Направи запитване

Цигов чарк


Цена: 240 - 240 лв. Цената е за цялата Вила


Име: Иван Георгиев

Адрес: местност Пущек

Удобства:

Къщата за гости „МАРАЯ” се намира в слънчевия и китен курорт Цигов чарк.
Курортът е разположен на 4 км от историческия град Батак и на 20 км от Велинград .Намира се на югозападния бряг на язовир „Батак”
Къщата е удобно място /разположена е в гората /за почивка ,празнуване на семейни празници ,национални тържества ,среща с колеги ,изходна база за туризъм.
В околността на курорта се намират пещера „Снежанка „ , крепостта”Цепина”, а от местността Свети Константин можете да тръгнете по много маркирани планински пътеки и да опознаете отблизо красотата на Родопите.
Къща „МАРАЯ” се намира в посока от град Батак към Цигов чарк на един км
от първия разклон след Превала.
НАСТАНЯВАНЕ

Къщата разполага с кухня и всекидневна на първия етаж.Оборудвана е с готварска печка,хладилник с камера, кафеварка ,както и с прибори и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна.Във всекидневната е разположен голям диван ,маса за 10 човека ,телевизор ,а отоплението е с камина с водна риза ,към която са свързани радиатори и отоплява цялата къща през зимните месеци.На етажа има баня и тоалетна.
На втория етаж има две стаи - спални ,едната с допълнително легло.На етажа има баня и тоалетна. Всяка стая има тераса ,от която се открива чудесна гледка към язовир „Батак”.
На третия етаж има две спални с баня и тоалетна.


УДОБСТВА

В двора на къща „Марая „ има механа ,която е за 15 човека и е оборудвана с всички необходими прибори и посуда за хранене.За удобство на гостите има барбекю на дървени въглища . .
Къщата е обградена с добре поддържана тревна площ и е удобна за малки деца.

Местоположение:

вила

Цигов чарк

в зависимост от сезона и брой нощувки цени от
90 лв.
повече

Къща за гости

Цигов чарк

Цената е за цялата къща и се определя по месеци цени от
100 лв.
повече

Вили Лидия - Цигов чарк

Цигов чарк

Може да наемете цяла вила или отделна стая цени от
15 лв.
повече

Семеен Хотел Стоян

Цигов чарк

На стая - при 2 дневно настаняване. За сезон - лято 2022, погледнете уеб сайта. цени от
60 лв.
повече