Сортиране по цена:
Ползване:
Тип на обекта:
Ценови диапазон:
- лв./вечер

Семеен хотел "Южни нощи" **, Варвара - от 01.05 до 30.09

Цена: 45 - 55 лв. лева

Име: Станислава Петрова
Телефон:
Адрес: Варвара

Хотел "Южни нощи" (капацитет 34+19 легла) предлага 15 двойни (за 2+1 човека) и 2 двойни (за 2+2 човека) стаи. Всички са със самост. санит. възел, cable TV и тераси с изглед към морето. Климатик има в половината стаи. Хотелът има широк озеленен двор (подходящ за детски игри), басейн и ресторант с лятна тераса. Намира се на тихо и спокойно място на около 8-9 мин. от морето и плажа в близост до центъра на Варвара. Удобно за паркиране на автомобили.

хасиенда шопа

Цена: 35 - 35 лв. 2022

Име: димитар
Телефон:
Адрес: тракия.9

намирасе на 200 метра от морето.Има още две фамилни къщи,вав всяка може да си преготвите храна.на всяка стая има климатик санитарен вазел.телевизия.балкони които гледат кам морето.може и с домашни любимци.

Семеен хотел и бистро "Варната"

Цена: 35 - 45 лв. за сезон 2022 за двойна стая

Име: Ирина Русинова
Телефон:
Адрес: с.Варвара обл.Бургас, ул. "Аполония"№1

Хотел "Варната" (капацитет 22+5 легла) разполага с 10 стаи. С легла тип спалня са 9 стаи, а с отделни легла са 2 от стаите. Всички стаи са със самост. санит. възел, cable TV, климатик, хладилник, безжичен Интернет. Стаите са с тераси, част от тях са с изглед към морето. Намира се на около 600 м. от морето и плажа. В близост е до центъра на с.Варвара. Хотела има ресторант предлагащ традиционна,европейска и морска кухня, зеленчуци собствено производство. Удобно е за паркиране на автомобили.

Семеен хотел "Черно море", Варвара - целогодишно

Цена: 25 - 50 лв. за сезон 2022 за двойна стая

Име: Христо Милчев
Телефон:
Адрес: Варвара

Хотела предлага 5 двойни стаи, 2 двойни стаи за 2+1 човека, 3 тройни стаи и 1 апартамент (60-75 лв, за 5 човека, две спални). Всички са със самост. санит. възел и собствена тераса. Обзаведени са уютно и приятно и разполагат с хладилник, cable TV и климатик. Хотела се намира на около 10 мин. от морето и плажа, на тихо и спокойно място, на около 200 м. от центъра на Варвара. Има широк двор с паркинг за 10-12 автомобила и ресторант с вътр. зала и голяма покрита тераса. Организира байк турове, морски риболов и сафари с джип.

Семеен хотел "Варвара", Варвара - от 01.05 до 30.10

Цена: 20 - 30 лв. за сезон 2022 за легло

Име: Николай Иванов
Телефон:
Адрес: Варвара

Семеен хотел "Варвара" *** (2006) разполага с 15 двойни стаи за 2+1 човека, 4 студиа (за 2+1+1 човека) и 5 апартамента (преходни спалня и хол) за 2+2+2 човека. Всички са със самост. санит. възел с душ-кабина и собствена тераса. Обзаведени са стилно и модерно и разполагат с хладилник, SAT TV, телефон и климатик. От всички стаи се вижда морето. Намира се на тихо и спокойно място на около 400 м. от морето и плажа. Хотела има асансьор, голям и детски басейн с джакузи и филтрираща система, ресторант (60 места) и панорамна кафе-тераса на покрива. За автомобилите на гостите има паркинг-гаражи.

Вила "Ел-Ди", Варвара - целогодишно

Цена: - за сезон 2022 за вилата

Име: -
Телефон:
Адрес: в началото, Варвара

Вилата (за макс. 8+2 човека) е на 2 етажа със санит. възел на всеки етаж. На 1-ви етаж има голямо общо помещение с напълно оборудвана кухня (готв. печка, два хладилника, посуда), трапезария и всекидневен кът с с камина и TV. На 2-ри етаж има 2 тройни (с климатици) и 1 двойна стаи. С обща тераса са 1 тройна и 1 двойна стаи. Намира се на тихо място на около 400 м. от морето и плажа. Има широк затревен двор с лятна кухня, кът за отдих, барбекю и място за паркиране пред вилата. Не е позволено присъствието на домашни любимци.